Kjo faqe është krijuar për t’ju ardhur në ndihmë nënave dhe prindërve të rinj me informacione teorike dhe praktike për shtatzaninë dhe z...

Lexo me shume

  Rregullat kryesore për ushqyerjen me gji • Të fillohet ushqyerja me gji brenda orës së parë pas lindjes. • Të vihet fëmija në gji...

Lexo me shume

PËRSE ËSHTË I RËNDËSISHËM REGJISTRIMI I FËMIJËS QË LIND? Regjistrimi I fëmijës që lind e bën atë shtetas shqiptar, duke i dhënë kë...

Lexo me shume

Spitali Universitar Obstetrik Gjinekologjik “Koço Gliozheni”  ofron shërbim psikologjik falas për të gjitha nënat që kanë nevojë gjatë...

Lexo me shume

Mundësuar nga UNICEF

Kjo faqe u mundesua nga projekti i unicefit   "Keshillim psikologjik, psikoedukim per grate shtatzena     dhe per mirerritjen e femijeve ne maternitetin 'Koco Gliozheni' "

Muajt e Shtatzanisë

Një herë në muaj do të mbahet një seminar informues për 40 javët e shtatzanisë.Në këtë seminar, në prezencën e doktorëve të rinj dhe psikologes do të transmetohet videoja “ Një vështrim cfarë ndodh në bark”. Informacionet e dhëna do të jenë kryesisht rreth ndryshimeve që pëson fetusi dhe gruaja gjatë shtatzanisë, marrja e ilaceve gjatë shtatzanisë, të ushqyerit dhe rëndësia e sjelljeve të shëndetshme nga nëna për të mbrojtur shëndetin e saj dhe të fëmijës që pret, nga rreziqet.

Do të njoftoheni në faqe të parë për ditët dhe oraret e organizimit të këtij seminari.

Jeni të mirëpritur!